Edzőink

Tóth Szilvia /Sziszi/


Veled! Érted!

Minden siker szép, de együtt elérni a legszebb. Célom, hogy mindenkit segítsek ezen az úton.

Már egészen kicsi korom óta mindennapjaim meghatározó mozgatórugója a sport. Először jazz balettoztam, ezt követően 9 évig versenyszerűen kézilabdáztam. Azonban mára a fitness lett a legfontosabb dolog az életemben, ez az amivel igazán szeretnék foglalkozni. Jelenleg a Weider Professional Fitness Trainer Iskola tanulója vagyok. Fontosnak tartom, hogy az évek alatt megszerzett tudásomat professzionális képzésekkel is bővítsem, hiszen ez az a szakma, ahol mindig van, lehet és kell is hova fejlődni. Fordulj hozzám bizalommal, ha szeretnéd, hogy a társad legyek ezen az úton. Amit ígérhetek: büszkeség, önbizalom, kitartás, alázat, erő, eredményes változás, magabiztosság.


Tel.: +36-30-812-6319

Pályi Csaba


8 éve kezdtem ismerkedni a fitness világával, de előtte is sok sportban kipróbáltam magam.

Később hobbimmá vált a testépítés, majd 2014-ben született meg az elhatározás, hogy hobbiból karriert kovácsoljak. Az évek alatt megtanultam, hogy a kemény, kitartó munkának van kizárólag eredménye.

Feladatomnak tekintem, hogy vendégeimmel együtt érjük el céljaikat és olyan edzésben legyen részük ahol a testi-lelki felfrissülés adott.

Legyen a cél fogyás vagy izomnövelés, én segítek azok megvalósításában. Az edzések alattkizárólag rád figyelek, támogatlak és motivállakcéljaid eléréséhez.

Végzettség: IWI Fitness Instruktor képzés


Tel.: +36-30-419-0310

Nagy István


18 éve foglalkozom testépitéssel. Rendkívül fontosnak tartom a folyamatos fejlődést a nyitottságot az új dolgok iránt amelyeket átadhatok vendégeimnek.

Az edzői munkában számomra a legfontosabb,hogy vendégeim elérjék kitűzött céljukat.legyen az fogyás, izomnövelés, én utat mutatok illetve motiválom azt aki ellátogat hozzám. A kemény kitartó munkában hiszek és ezt a mentalitást igyekszem átadni mindenkinek

 • Fogyás
 • Izomtömeg növelés
 • Állóképesség fejlesztés
 • Erőnövelés
 • Egészségfejlesztés

Végzettség: IFBB Nemzetközi Szakedzőképzés

Tel.: +36-70-610-8427


Szőke Csaba


A mozgás gyermekkorunk óta folyamatosan az életünk része. Nálam természetesen sportban nyilvánul meg. 13 éves koromtól latin táncot tanultam, majd 17 évesen show táncos lettem. Igyekeztem mindig a legjobbat nyújtani és megfelelni a munkámnak. Az életemmé vált, azt csinálom, amit szeretek, emberekkel foglalkozni, segíteni nekik, hogy megtalálják az utat, amit én megtaláltam. A test és a lélek csak akkor lesz igazán összhangban, ha ezt tudatosan elhatározod, karban tartod, megvéded a mindennapos problémáktól, amit a rohanó élet okoz. Nem vagy hibás, de tégy ellene.

Fő szakmám egyike, Szakács ami ebben a szakmában is előny.

Hidd el a 20 % mozgás mellett 80% a táplálkozásról szól. Így együtt érheted el azt amire vágysz! Zsírégetés, alakformálás. Ha úgy érzed változtatni szeretnél, keress fel!

Végzettségek:

 • IWI edzői,
 • aerobik,
 • X-CO és Flexi-baar oktató
 • 3/4 wellness step
 • 1999: Magyar Zeneművészek és táncművészek szakszervezete OSZK (szakvizsga Egyéni és Show tánc)

Tel.: +36-20-991-6974


Radácsy Petra


Egészen a gyerekkoromig vezethető vissza a sport iránti szeretetem, rajongásom. 11 év balett múlt van a hátam mögött, ami megtanított az alázatra, a küzdelemre és a kitartásra. E három összetevő szerintem nagyon fontos egy sportoló, edző életében.

Mottóm: Türelem, türelem, türelem! A kampányszerű edzésekbe inkább bele se fogj, mint ahogy a fogyókúrákat sem ajánlom.

Nem radikális, de hosszú távra tervezett életmódváltás az egyetlen megoldás az egészség és edzettség elérése érdekében. Megfelelő táplálkozás nélkül az edzésnek minimális lesz a hatása. A kettő együtt viszont tuti nyerő! Bármi is legyen a célod, kitartással, akaraterővel együtt elérjük. Akár alakformálás, zsírégetés, fogyás, erősítés, formásodás a célod, segítek megvalósítani! Keress bizalommal.

Sportvégzettségeim:

 • Testépítő- és Fitness Edző,
 • SpinRacing Instructor,
 • Hot Iron Instructor
 • Kinesio tape terapeuta
 • Táplálkozás tanácsadó - 2018. februártól

Tel.: +36-30-858-1286