Edzőink

Tóth Szilvia /Sziszi/


Veled! Érted!

Minden siker szép, de együtt elérni a legszebb. Célom, hogy mindenkit segítsek ezen az úton.

Már egészen kicsi korom óta mindennapjaim meghatározó mozgatórugója a sport. Először jazz balettoztam, ezt követően 9 évig versenyszerűen kézilabdáztam. Azonban mára a fitness lett a legfontosabb dolog az életemben, ez az amivel igazán szeretnék foglalkozni. Jelenleg a Weider Professional Fitness Trainer Iskola tanulója vagyok. Fontosnak tartom, hogy az évek alatt megszerzett tudásomat professzionális képzésekkel is bővítsem, hiszen ez az a szakma, ahol mindig van, lehet és kell is hova fejlődni. Fordulj hozzám bizalommal, ha szeretnéd, hogy a társad legyek ezen az úton. Amit ígérhetek: büszkeség, önbizalom, kitartás, alázat, erő, eredményes változás, magabiztosság.


Tel.: +36-30-812-6319

Pályi Csaba


8 éve kezdtem ismerkedni a fitness világával, de előtte is sok sportban kipróbáltam magam.

Később hobbimmá vált a testépítés, majd 2014-ben született meg az elhatározás, hogy hobbiból karriert kovácsoljak. Az évek alatt megtanultam, hogy a kemény, kitartó munkának van kizárólag eredménye.

Feladatomnak tekintem, hogy vendégeimmel együtt érjük el céljaikat és olyan edzésben legyen részük ahol a testi-lelki felfrissülés adott.

Legyen a cél fogyás vagy izomnövelés, én segítek azok megvalósításában. Az edzések alattkizárólag rád figyelek, támogatlak és motivállakcéljaid eléréséhez.

Végzettség: IWI Fitness Instruktor képzés


Tel.: +36-30-419-0310

Almási Anett


A sport egész életemben jelen volt. Kislányként balettel kezdtem, majd végül a versenytánc világában kötöttem ki. A fitnessel 5 éve foglalkozom, sokáig tartottam aerobicot is a személyi edzés mellett.

Mostanra csak személyi edzéssel, táplálkozás- és életmód tanácsadással, valamint preventív gerinctréninggel foglalkozom, mert úgy gondolom, így több figyelmet kapnak vendégeim. Fontosnak tartom a fokozatos edzést, és a helyes táplálkozást is. Ennek a kettő kombinációjával garantálom Neked, hogy nem csak fogyni fogsz, hanem megváltozik az élethez való hozzáállásod, nő az önbizalmad és újult erővel veszed az akadályokat

Edzésed során végig melletted állok testileg-és lelkileg is, hogy elérd a célodat. Az edzést és az étrendedet teljes mértékben hozzád igazítom, hogy a nehézségek ellenére, megszeresd az egészséges életmódot.


Tel.: +36-30-526-4088



Szőke Csaba


A mozgás gyermekkorunk óta folyamatosan az életünk része. Nálam természetesen sportban nyilvánul meg. 13 éves koromtól latin táncot tanultam, majd 17 évesen show táncos lettem. Igyekeztem mindig a legjobbat nyújtani és megfelelni a munkámnak. Az életemmé vált, azt csinálom, amit szeretek, emberekkel foglalkozni, segíteni nekik, hogy megtalálják az utat, amit én megtaláltam. A test és a lélek csak akkor lesz igazán összhangban, ha ezt tudatosan elhatározod, karban tartod, megvéded a mindennapos problémáktól, amit a rohanó élet okoz. Nem vagy hibás, de tégy ellene.

Fő szakmám egyike, Szakács ami ebben a szakmában is előny.

Hidd el a 20 % mozgás mellett 80% a táplálkozásról szól. Így együtt érheted el azt amire vágysz! Zsírégetés, alakformálás. Ha úgy érzed változtatni szeretnél, keress fel!

Végzettségek:

  • IWI edzői,
  • aerobik,
  • X-CO és Flexi-baar oktató
  • 3/4 wellness step
  • 1999: Magyar Zeneművészek és táncművészek szakszervezete OSZK (szakvizsga Egyéni és Show tánc)

Tel.: +36-20-991-6974


Radácsy Petra


Egészen a gyerekkoromig vezethető vissza a sport iránti szeretetem, rajongásom. 11 év balett múlt van a hátam mögött, ami megtanított az alázatra, a küzdelemre és a kitartásra. E három összetevő szerintem nagyon fontos egy sportoló, edző életében.

Mottóm: Türelem, türelem, türelem! A kampányszerű edzésekbe inkább bele se fogj, mint ahogy a fogyókúrákat sem ajánlom.

Nem radikális, de hosszú távra tervezett életmódváltás az egyetlen megoldás az egészség és edzettség elérése érdekében. Megfelelő táplálkozás nélkül az edzésnek minimális lesz a hatása. A kettő együtt viszont tuti nyerő! Bármi is legyen a célod, kitartással, akaraterővel együtt elérjük. Akár alakformálás, zsírégetés, fogyás, erősítés, formásodás a célod, segítek megvalósítani! Keress bizalommal.

Sportvégzettségeim:

  • Testépítő- és Fitness Edző,
  • SpinRacing Instructor,
  • Hot Iron Instructor
  • Kinesio tape terapeuta
  • Táplálkozás tanácsadó - 2018. februártól

Tel.: +36-30-858-1286