Edzőink

Tóth Szilvia /Sziszi/


Veled! Érted!

Minden siker szép, de együtt elérni a legszebb. Célom, hogy mindenkit segítsek ezen az úton.

Már egészen kicsi korom óta mindennapjaim meghatározó mozgatórugója a sport. Először jazz balettoztam, ezt követően 9 évig versenyszerűen kézilabdáztam. Azonban mára a fitness lett a legfontosabb dolog az életemben, ez az amivel igazán szeretnék foglalkozni.

Ha szeretnél változtatni életmódodon, testfelépítéseden mindenképp tűzz ki rövid illetve hosszútávú célokat magad elé.

Ilyen célok lehetnek például:
- test-és alakformálás
- testsúlycsökkentés
- izomtömeg növelés
- állóképesség javítása
- stresszoldás és a jó közérzet megteremtése és megtartása

Ezen célok eléréséhez keress bátran!
Segítek, hogy minel hamarabb elérd őket!

Fordulj hozzám bizalommal, ha szeretnéd, hogy a társad legyek ezen az úton. Amit ígérhetek: büszkeség, önbizalom, kitartás, alázat, erő, eredményes változás, magabiztosság.


Tel.: +36-30-812-6319

Pályi Csaba


Több mint 8 éve kezdtem ismerkedni a fitness világával, de előtte is sok sportban kipróbáltam magam.

Később hobbimmá vált a testépítés, majd 2014-ben született meg az elhatározás, hogy hobbiból karriert kovácsoljak. Az évek alatt megtanultam, hogy a kemény, kitartó munkának van kizárólag eredménye.

Feladatomnak tekintem, hogy vendégeimmel együtt érjük el céljaikat és olyan edzésben legyen részük ahol a testi-lelki felfrissülés adott.

Legyen a cél fogyás vagy izomnövelés, én segítek azok megvalósításában. Az edzések alatt kizárólag rád figyelek, támogatlak és motivállak céljaid eléréséhez.

Végzettség: IWI Fitness Instruktor képzés


Tel.: +36-30-419-0310


Radácsy Petra /English speaker trainer/


Egészen a gyerekkoromig vezethető vissza a sport iránti szeretetem, rajongásom. 11 év balett múlt van a hátam mögött, ami megtanított az alázatra, a küzdelemre és a kitartásra. E három összetevő szerintem nagyon fontos egy sportoló, edző életében.

Mottóm: Türelem, türelem, türelem! A kampányszerű edzésekbe inkább bele se fogj, mint ahogy a fogyókúrákat sem ajánlom.

Nem radikális, de hosszú távra tervezett életmódváltás az egyetlen megoldás az egészség és edzettség elérése érdekében. Megfelelő táplálkozás nélkül az edzésnek minimális lesz a hatása. A kettő együtt viszont tuti nyerő! Bármi is legyen a célod, kitartással, akaraterővel együtt elérjük. Akár alakformálás, zsírégetés, fogyás, erősítés, formásodás a célod, segítek megvalósítani! Keress bizalommal.

Sportvégzettségeim:

 • Testépítő- és Fitness Edző,
 • SpinRacing Instructor,
 • Hot Iron Instructor
 • Kinesio tape terapeuta
 • Sporttáplálkozási- és táplálékkiegészítési tanácsadó
 • Gerinctréner (testtartás javítás)
 • Funkcionális tréner
 • Kismama torna

Tel.: +36-30-858-1286


Kálóczi Krisztián


7 éves korom óta sportolok. Futballal kezdtem 5 évet a pécsi PMFC utánpótlás csapatában majd 12 éves koromban váltottam kézilabdára. A pécsi Nb1/b-s kézilabda klub csapatában nevelkedtem. 16 évesen már a felnőtt csapat edzéseire is kötelezően jártam. Az akkori csapatommal Nb1/b ifi magyar bajnokok lettünk a 2004-2005-ös szezonban.

17 évesen kezdtem el a kézilabda mellett a fitness ágazattal, azon belül is a testépítéssel foglalkozni.

18 éves koromban sajnos egy nyílt alkatörés következtében abbahagyni kényszerültem az élsportot. A sérülés felépülését követően ami 3 évet ölelt fel ismét neki álltam kézilabdázni, de már csak amatőr szinten. A játék szeretete és a megfelelő erőnlét miatt a mai napig kézilabdázom.

A Fitness vette át fő sporttevékenységemet. 2 Fitparádé Men's Phisique versenyen indultam eddig. A jövőben még tervezek versenyzést és mindenféleképpen a LIFE TIME NATURAL vonalat tehát a tiszta szteroid mentes felkészülést követem. A Weider Fitness Professional Trainer-nél szereztem meg a sportoktatói bizonyítványomat jeles érdemjeggyel. A sport egész életemben meghatározó volt. A fitness szakmát már régóta elsajátítottam. Az iskola pedig fontos volt számomra, hogy a lehető legjobb taníttatást adhassam majd tovább és minél jobban megismerjem az ágazatot. Szeretem a precíz pontos munkavégzést és motiváló személynek tartom magam.

Célom hogy az emberekkel megszerettessem a sportot és a helyes táplálkozást. A fizikai és mentális egészség érdekében. Továbbá szeretném megmutatni, hogy el lehet érni naturális keretek között viszonylag megfelelő táplálkozás mellett egy kíváló athletikus dinamikus rugalmas fizikumot amit sokkal könnyebben fent tarthatunk életünk folyamán mint egy nem naturális formát.

Végzettségek:

 • PTE-FEEK Sportkommunikátor ,
 • Weider Fitness Professional Trainer-Fitness instruktor.

Tel.: +36-30-108-4443


Molnár Nikolett /English speaker trainer/


Végzettségeim:

 • Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudományi kar (TF.) - Rekreációszervezés és egészségfejlesztés
 • Fitness Akadémia: Aerobik edző
 • Fitness Akadémia: Személyi edző
 • Fitness Akadémia: Erőnléti edző
 • Preventív teljesítményfokozás a személyi edzésben.

Mottóm: „Nem kell látnod az egész utat a célig, csak tedd meg az első lépést és higgy magadban!”

A Semmelweis Egyetem - Testnevelési és Sporttudományi karán végeztem 2013-ban, Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon.

Fontosnak tartom a folyamatos önképzést és szakmai fejlődést, ezért rendszeresen részt veszek szakmai rendezvényeken.

Mivel a sport egészen kislány koromtól kezdve végig kísérte az életemet, nem is volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Számomra edzőnek lenni nem munka, hanem szenvedély, hivatás. Örömmel tölt el a közös munka, az, amikor elérjük együtt a célodat!

Nekem rengeteget ad a sport és ezt a szemléletet szeretném továbbadni nektek is. Az, hogy rendszerességet visz az életembe, feltölt energiával, sokkal jobb a közérzetem, le tudom benne vezetni a felesleges energiáimat, folyamatos kihívást, célokat és sikerélményt ad, megtanít a fair playre, a kitartásra, türelemre.

Célom, hogy te jól érezd magad az edzések során, az életed részévé váljon a mozgás. Tudatos, jól felépített edzésben és egészséges életvitel kialakításában mutatok irányt. Átsegítelek a holtpontokon, támogatlak lelkileg, és ott leszek külső motivációnak.

Rendszeresen részt veszek sporteseményeken, többször lefutottam a félmaratont, már 15x átúsztam a Balatont, sikeresen teljesítettem a Spartan Race-t. Mindig a saját rekordom megdöntésére törekszem. Fontosnak tartom, hogy mindenki saját magához mérten haladjon a célja felé. Ebben leszek a segítségetekre, forduljatok hozzám bizalommal!

Tel.: +36-70-381-0780


Vitányi Botond /English speaker trainer/


Sziasztok! Vitányi Botond, személyi edző és svéd masszőr vagyok!

Gyerekkorom óta része a sport az életemnek. 15 éves koromban kezdtem el edzőterembe járni és idővel rá is jöttem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. A testépítésnek köszönhetően, hamar kialakult bennem egyfajta életmód, amit szeretnék minél több emberrel megismertetni és megszerettetni.

Amiben segíteni tudok:
- Izomtömeg-növelés
- Szálkásítás
- Fogyás
- Testkorrekció

A megszerezett tudásommal , minden adott ahhoz, hogy közösen együttműködve elérjük az adott célt. Várom jelentkezésed az alábbi elérhetőségeim egyikén:

Tel.: +36-20-439-4760


Balog Bianka


Sziasztok, Balog Bianka vagyok!

12 évesen voltam először edzőteremben, és azonnal beleszerettem ebbe a mozgásformába. Nem kellett sok idő, hogy rájöjjek, ezzel szeretnék majd foglalkozni. Előtte is sportoltam egészen kicsi koromtól kezdve, ám egyikbe se szerettem bele úgy, mint a testépítésbe.

Sportoktatói végzettségemet a Fitness Company-nál szereztem. Számomra ez a mozgásforma, ami önbizalmat ad, átsegít a nehéz napokon, heteken és tudom, hogy minden egyes alkalommal közelebb kerülök az általam kitűzött célokhoz.

Szeretném ezt a szemléletmódot is átadni vendégeimnek, úgy gondolom hosszú távon csak úgy lehet életmódot váltani, ha nem tehernek tekintjük, hanem élvezzük is az edzést.

Amire számíthatsz, ha úgy döntesz velem szeretnéd elkezdeni a közös munkát: mindig örömmel segítek azoknak, akik átalakulásra vágynak, legyen bármi is a cél, izomtömeg növelés, fogyás, erősítés, formásodás. Célom, hogy vendégeim megszeressék a mozgást, mindennapijaikba beépítve egészségesebb életmódot tudjanak élni.

Mottóm: a legnagyobb siker az, ha önmagadat tudod legyőzni! Várom jelentkezésed az alábbi elérhetőségeim egyikén:

Tel.: +36-20-599-4795

Berka Barna


Sziasztok, Berka Barna vagyok!

Az elmúlt 15 évemnek a sport adott keretet, a sport iránti szeretet és elköteleződés határozza meg a mindennapjaim. 7 éves koromban kiderült, hogy 1-es típusú cukorbetegségem van, amely miatt a testmozgás még inkább a napi rutinommá vált, a tudatosság a táplálkozás terén ettől az időponttól fogva szerves része az életemnek.

Egészen kicsi korom óta sportolok, kosárlabda ölelte fel ezeknek az éveknek a nagy részét, minden egyes pillanatáért hálás vagyok. Majd egy sérülést követően a gyorsabb és hatékonyabb rehabilitálódás érdekében másik sportágat kellett választanom, ekkor csöppentem a testépítés világába.

Évek óta egészségesen és változatosan étkezem, mely mind az egészségem, mind a fizikumom szempontjából fontos. Jelenleg személyi edző képzésen kamatoztatom a tudásom, terveim között szerepel életmód- és táplálkozási tanácsadó, rehabilitációs- és szakmai személyi edző képesítés megszerzése.

Hálás vagyok, hogy a testépítés által megtaláltam az utat önmagam kiteljesedéséhez, bebizonyítottam, hogy egy ilyen típusú betegséggel is lehet teljesértékű életet élni és lehetnek ugyanolyan elérhető céljaim és álmaim, mint a teljesen egészséges embereknek és mindenkit arra biztatok, hogy tapasztalja meg az én segítségemmel, hogy a komfortos élet a komfortzónán kívül kezdődik.

Várom jelentkezésed az alábbi elérhetőségeim egyikén:

Tel.: +36-20-917-8677