Edzőink

Tóth Szilvia /Sziszi/ (Az időpontok beteltek!)


Veled! Érted!

Minden siker szép, de együtt elérni a legszebb. Célom, hogy mindenkit segítsek ezen az úton.

Már egészen kicsi korom óta mindennapjaim meghatározó mozgatórugója a sport. Először jazz balettoztam, ezt követően 9 évig versenyszerűen kézilabdáztam. Azonban mára a fitness lett a legfontosabb dolog az életemben, ez az amivel igazán szeretnék foglalkozni.

Ha szeretnél változtatni életmódodon, testfelépítéseden mindenképp tűzz ki rövid illetve hosszútávú célokat magad elé.

Ilyen célok lehetnek például:
- test-és alakformálás
- testsúlycsökkentés
- izomtömeg növelés
- állóképesség javítása
- stresszoldás és a jó közérzet megteremtése és megtartása

Ezen célok eléréséhez keress bátran!
Segítek, hogy minel hamarabb elérd őket!

Fordulj hozzám bizalommal, ha szeretnéd, hogy a társad legyek ezen az úton. Amit ígérhetek: büszkeség, önbizalom, kitartás, alázat, erő, eredményes változás, magabiztosság.


Tel.: +36-30-812-6319


Kálóczi Krisztián


7 éves korom óta sportolok. Futballal kezdtem 5 évet a pécsi PMFC utánpótlás csapatában majd 12 éves koromban váltottam kézilabdára. A pécsi Nb1/b-s kézilabda klub csapatában nevelkedtem. 16 évesen már a felnőtt csapat edzéseire is kötelezően jártam. Az akkori csapatommal Nb1/b ifi magyar bajnokok lettünk a 2004-2005-ös szezonban.

17 évesen kezdtem el a kézilabda mellett a fitness ágazattal, azon belül is a testépítéssel foglalkozni.

18 éves koromban sajnos egy nyílt alkatörés következtében abbahagyni kényszerültem az élsportot. A sérülés felépülését követően ami 3 évet ölelt fel ismét neki álltam kézilabdázni, de már csak amatőr szinten. A játék szeretete és a megfelelő erőnlét miatt a mai napig kézilabdázom.

A Fitness vette át fő sporttevékenységemet. 2 Fitparádé Men's Phisique versenyen indultam eddig. A jövőben még tervezek versenyzést és mindenféleképpen a LIFE TIME NATURAL vonalat tehát a tiszta szteroid mentes felkészülést követem. A Weider Fitness Professional Trainer-nél szereztem meg a sportoktatói bizonyítványomat jeles érdemjeggyel. A sport egész életemben meghatározó volt. A fitness szakmát már régóta elsajátítottam. Az iskola pedig fontos volt számomra, hogy a lehető legjobb taníttatást adhassam majd tovább és minél jobban megismerjem az ágazatot. Szeretem a precíz pontos munkavégzést és motiváló személynek tartom magam.

Célom hogy az emberekkel megszerettessem a sportot és a helyes táplálkozást. A fizikai és mentális egészség érdekében. Továbbá szeretném megmutatni, hogy el lehet érni naturális keretek között viszonylag megfelelő táplálkozás mellett egy kíváló athletikus dinamikus rugalmas fizikumot amit sokkal könnyebben fent tarthatunk életünk folyamán mint egy nem naturális formát.

Végzettségek:

  • PTE-FEEK Sportkommunikátor
  • Weider Fitness Professional Trainer-Fitness instruktor
  • Weider Fitness Professional Funkcionális Trainer
  • Weider Fitness Professional Életmód és táplálkozási tanácsadó

Tel.: +36-30-108-4443


Molnár Nikolett /English speaker trainer/


Végzettségeim:

  • Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudományi kar (TF.) - Rekreációszervezés és egészségfejlesztés
  • Fitness Akadémia: Aerobik edző
  • Fitness Akadémia: Személyi edző
  • Fitness Akadémia: Erőnléti edző
  • Preventív teljesítményfokozás a személyi edzésben.

Mottóm: „Nem kell látnod az egész utat a célig, csak tedd meg az első lépést és higgy magadban!”

A Semmelweis Egyetem - Testnevelési és Sporttudományi karán végeztem 2013-ban, Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon.

Fontosnak tartom a folyamatos önképzést és szakmai fejlődést, ezért rendszeresen részt veszek szakmai rendezvényeken.

Mivel a sport egészen kislány koromtól kezdve végig kísérte az életemet, nem is volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Számomra edzőnek lenni nem munka, hanem szenvedély, hivatás. Örömmel tölt el a közös munka, az, amikor elérjük együtt a célodat!

Nekem rengeteget ad a sport és ezt a szemléletet szeretném továbbadni nektek is. Az, hogy rendszerességet visz az életembe, feltölt energiával, sokkal jobb a közérzetem, le tudom benne vezetni a felesleges energiáimat, folyamatos kihívást, célokat és sikerélményt ad, megtanít a fair playre, a kitartásra, türelemre.

Célom, hogy te jól érezd magad az edzések során, az életed részévé váljon a mozgás. Tudatos, jól felépített edzésben és egészséges életvitel kialakításában mutatok irányt. Átsegítelek a holtpontokon, támogatlak lelkileg, és ott leszek külső motivációnak.

Rendszeresen részt veszek sporteseményeken, többször lefutottam a félmaratont, már 15x átúsztam a Balatont, sikeresen teljesítettem a Spartan Race-t. Mindig a saját rekordom megdöntésére törekszem. Fontosnak tartom, hogy mindenki saját magához mérten haladjon a célja felé. Ebben leszek a segítségetekre, forduljatok hozzám bizalommal!

Tel.: +36-70-381-0780


Vitányi Botond /English speaker trainer/


Sziasztok! Vitányi Botond, személyi edző és svéd masszőr vagyok!

Gyerekkorom óta része a sport az életemnek. 15 éves koromban kezdtem el edzőterembe járni és idővel rá is jöttem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. A testépítésnek köszönhetően, hamar kialakult bennem egyfajta életmód, amit szeretnék minél több emberrel megismertetni és megszerettetni.

Amiben segíteni tudok:
- Izomtömeg-növelés
- Szálkásítás
- Fogyás
- Testkorrekció

A megszerezett tudásommal , minden adott ahhoz, hogy közösen együttműködve elérjük az adott célt. Várom jelentkezésed az alábbi elérhetőségeim egyikén:

Tel.: +36-20-439-4760