Edzőink

Tóth Szilvia /Sziszi/


Veled! Érted!

Minden siker szép, de együtt elérni a legszebb. Célom, hogy mindenkit segítsek ezen az úton.

Már egészen kicsi korom óta mindennapjaim meghatározó mozgatórugója a sport. Először jazz balettoztam, ezt követően 9 évig versenyszerűen kézilabdáztam. Azonban mára a fitness lett a legfontosabb dolog az életemben, ez az amivel igazán szeretnék foglalkozni. Jelenleg a Weider Professional Fitness Trainer Iskola tanulója vagyok. Fontosnak tartom, hogy az évek alatt megszerzett tudásomat professzionális képzésekkel is bővítsem, hiszen ez az a szakma, ahol mindig van, lehet és kell is hova fejlődni. Fordulj hozzám bizalommal, ha szeretnéd, hogy a társad legyek ezen az úton. Amit ígérhetek: büszkeség, önbizalom, kitartás, alázat, erő, eredményes változás, magabiztosság.


Tel.: +36-30-812-6319

Pályi Csaba


8 éve kezdtem ismerkedni a fitness világával, de előtte is sok sportban kipróbáltam magam.

Később hobbimmá vált a testépítés, majd 2014-ben született meg az elhatározás, hogy hobbiból karriert kovácsoljak. Az évek alatt megtanultam, hogy a kemény, kitartó munkának van kizárólag eredménye.

Feladatomnak tekintem, hogy vendégeimmel együtt érjük el céljaikat és olyan edzésben legyen részük ahol a testi-lelki felfrissülés adott.

Legyen a cél fogyás vagy izomnövelés, én segítek azok megvalósításában. Az edzések alattkizárólag rád figyelek, támogatlak és motivállakcéljaid eléréséhez.

Végzettség: IWI Fitness Instruktor képzés


Tel.: +36-30-419-0310

Almási Anett


A sport egész életemben jelen volt. Kislányként balettel kezdtem, majd végül a versenytánc világában kötöttem ki. A fitnessel 5 éve foglalkozom, sokáig tartottam aerobicot is a személyi edzés mellett.

Mostanra csak személyi edzéssel, táplálkozás- és életmód tanácsadással, valamint preventív gerinctréninggel foglalkozom, mert úgy gondolom, így több figyelmet kapnak vendégeim. Fontosnak tartom a fokozatos edzést, és a helyes táplálkozást is. Ennek a kettő kombinációjával garantálom Neked, hogy nem csak fogyni fogsz, hanem megváltozik az élethez való hozzáállásod, nő az önbizalmad és újult erővel veszed az akadályokat

Edzésed során végig melletted állok testileg-és lelkileg is, hogy elérd a célodat. Az edzést és az étrendedet teljes mértékben hozzád igazítom, hogy a nehézségek ellenére, megszeresd az egészséges életmódot.


Tel.: +36-30-532-5306Radácsy Petra


Egészen a gyerekkoromig vezethető vissza a sport iránti szeretetem, rajongásom. 11 év balett múlt van a hátam mögött, ami megtanított az alázatra, a küzdelemre és a kitartásra. E három összetevő szerintem nagyon fontos egy sportoló, edző életében.

Mottóm: Türelem, türelem, türelem! A kampányszerű edzésekbe inkább bele se fogj, mint ahogy a fogyókúrákat sem ajánlom.

Nem radikális, de hosszú távra tervezett életmódváltás az egyetlen megoldás az egészség és edzettség elérése érdekében. Megfelelő táplálkozás nélkül az edzésnek minimális lesz a hatása. A kettő együtt viszont tuti nyerő! Bármi is legyen a célod, kitartással, akaraterővel együtt elérjük. Akár alakformálás, zsírégetés, fogyás, erősítés, formásodás a célod, segítek megvalósítani! Keress bizalommal.

Sportvégzettségeim:

  • Testépítő- és Fitness Edző,
  • SpinRacing Instructor,
  • Hot Iron Instructor
  • Kinesio tape terapeuta
  • Sporttáplálkozási- és táplálékkiegészítési tanácsadó

Tel.: +36-30-858-1286


Kálóczi Krisztián


7 éves korom óta sportolok. Futballal kezdtem 5 évet a pécsi PMFC utánpótlás csapatában majd 12 éves koromban váltottam kézilabdára. A pécsi Nb1/b-s kézilabda klub csapatában nevelkedtem. 16 évesen már a felnőtt csapat edzéseire is kötelezően jártam. Az akkori csapatommal Nb1/b ifi magyar bajnokok lettünk a 2004-2005-ös szezonban.

17 évesen kezdtem el a kézilabda mellett a fitness ágazattal, azon belül is a testépítéssel foglalkozni.

18 éves koromban sajnos egy nyílt alkatörés következtében abbahagyni kényszerültem az élsportot. A sérülés felépülését követően ami 3 évet ölelt fel ismét neki álltam kézilabdázni, de már csak amatőr szinten. A játék szeretete és a megfelelő erőnlét miatt a mai napig kézilabdázom.

A Fitness vette át fő sporttevékenységemet. 2 Fitparádé Men's Phisique versenyen indultam eddig. A jövőben még tervezek versenyzést és mindenféleképpen a LIFE TIME NATURAL vonalat tehát a tiszta szteroid mentes felkészülést követem. A Weider Fitness Professional Trainer-nél szereztem meg a sportoktatói bizonyítványomat jeles érdemjeggyel. A sport egész életemben meghatározó volt. A fitness szakmát már régóta elsajátítottam. Az iskola pedig fontos volt számomra, hogy a lehető legjobb taníttatást adhassam majd tovább és minél jobban megismerjem az ágazatot. Szeretem a precíz pontos munkavégzést és motiváló személynek tartom magam.

Célom hogy az emberekkel megszerettessem a sportot és a helyes táplálkozást. A fizikai és mentális egészség érdekében. Továbbá szeretném megmutatni, hogy el lehet érni naturális keretek között viszonylag megfelelő táplálkozás mellett egy kíváló athletikus dinamikus rugalmas fizikumot amit sokkal könnyebben fent tarthatunk életünk folyamán mint egy nem naturális formát.

Végzettségek:

  • PTE-FEEK Sportkommunikátor ,
  • Weider Fitness Professional Trainer-Fitness instruktor.

Tel.: +36-30-342-1972