Edzőink

Tóth Szilvia /Sziszi/


Veled! Érted!

Minden siker szép, de együtt elérni a legszebb. Célom, hogy mindenkit segítsek ezen az úton.

Már egészen kicsi korom óta mindennapjaim meghatározó mozgatórugója a sport. Először jazz balettoztam, ezt követően 9 évig versenyszerűen kézilabdáztam. Azonban mára a fitness lett a legfontosabb dolog az életemben, ez az amivel igazán szeretnék foglalkozni.

Ha szeretnél változtatni életmódodon, testfelépítéseden mindenképp tűzz ki rövid illetve hosszútávú célokat magad elé.

Ilyen célok lehetnek például:
- test-és alakformálás
- testsúlycsökkentés
- izomtömeg növelés
- állóképesség javítása
- stresszoldás és a jó közérzet megteremtése és megtartása

Ezen célok eléréséhez keress bátran!
Segítek, hogy minel hamarabb elérd őket!

Fordulj hozzám bizalommal, ha szeretnéd, hogy a társad legyek ezen az úton. Amit ígérhetek: büszkeség, önbizalom, kitartás, alázat, erő, eredményes változás, magabiztosság.


Tel.: +36-30-812-6319

Pályi Csaba


Több mint 8 éve kezdtem ismerkedni a fitness világával, de előtte is sok sportban kipróbáltam magam.

Később hobbimmá vált a testépítés, majd 2014-ben született meg az elhatározás, hogy hobbiból karriert kovácsoljak. Az évek alatt megtanultam, hogy a kemény, kitartó munkának van kizárólag eredménye.

Feladatomnak tekintem, hogy vendégeimmel együtt érjük el céljaikat és olyan edzésben legyen részük ahol a testi-lelki felfrissülés adott.

Legyen a cél fogyás vagy izomnövelés, én segítek azok megvalósításában. Az edzések alatt kizárólag rád figyelek, támogatlak és motivállak céljaid eléréséhez.

Végzettség: IWI Fitness Instruktor képzés


Tel.: +36-30-419-0310

Almási Anett


A sport egész életemben jelen volt. Kislányként balettel kezdtem, majd végül a versenytánc világában kötöttem ki. A fitnessel több mint 10 éve foglalkozom, sokáig tartottam aerobicot is a személyi edzés mellett.

Mostanra csak személyi edzéssel, táplálkozás- és életmód tanácsadással, valamint preventív gerinctréninggel foglalkozom, mert úgy gondolom, így több figyelmet kapnak vendégeim. Fontosnak tartom a fokozatos edzést, és a helyes táplálkozást is. Ennek a kettő kombinációjával garantálom Neked, hogy nem csak fogyni fogsz, hanem megváltozik az élethez való hozzáállásod, nő az önbizalmad és újult erővel veszed az akadályokat

Edzésed során végig melletted állok testileg-és lelkileg is, hogy elérd a célodat. Az edzést és az étrendedet teljes mértékben hozzád igazítom, hogy a nehézségek ellenére, megszeresd az egészséges életmódot.


Tel.: +36-30-881-8681Radácsy Petra


Egészen a gyerekkoromig vezethető vissza a sport iránti szeretetem, rajongásom. 11 év balett múlt van a hátam mögött, ami megtanított az alázatra, a küzdelemre és a kitartásra. E három összetevő szerintem nagyon fontos egy sportoló, edző életében.

Mottóm: Türelem, türelem, türelem! A kampányszerű edzésekbe inkább bele se fogj, mint ahogy a fogyókúrákat sem ajánlom.

Nem radikális, de hosszú távra tervezett életmódváltás az egyetlen megoldás az egészség és edzettség elérése érdekében. Megfelelő táplálkozás nélkül az edzésnek minimális lesz a hatása. A kettő együtt viszont tuti nyerő! Bármi is legyen a célod, kitartással, akaraterővel együtt elérjük. Akár alakformálás, zsírégetés, fogyás, erősítés, formásodás a célod, segítek megvalósítani! Keress bizalommal.

Sportvégzettségeim:

  • Testépítő- és Fitness Edző,
  • SpinRacing Instructor,
  • Hot Iron Instructor
  • Kinesio tape terapeuta
  • Sporttáplálkozási- és táplálékkiegészítési tanácsadó

Tel.: +36-30-858-1286


Kálóczi Krisztián


7 éves korom óta sportolok. Futballal kezdtem 5 évet a pécsi PMFC utánpótlás csapatában majd 12 éves koromban váltottam kézilabdára. A pécsi Nb1/b-s kézilabda klub csapatában nevelkedtem. 16 évesen már a felnőtt csapat edzéseire is kötelezően jártam. Az akkori csapatommal Nb1/b ifi magyar bajnokok lettünk a 2004-2005-ös szezonban.

17 évesen kezdtem el a kézilabda mellett a fitness ágazattal, azon belül is a testépítéssel foglalkozni.

18 éves koromban sajnos egy nyílt alkatörés következtében abbahagyni kényszerültem az élsportot. A sérülés felépülését követően ami 3 évet ölelt fel ismét neki álltam kézilabdázni, de már csak amatőr szinten. A játék szeretete és a megfelelő erőnlét miatt a mai napig kézilabdázom.

A Fitness vette át fő sporttevékenységemet. 2 Fitparádé Men's Phisique versenyen indultam eddig. A jövőben még tervezek versenyzést és mindenféleképpen a LIFE TIME NATURAL vonalat tehát a tiszta szteroid mentes felkészülést követem. A Weider Fitness Professional Trainer-nél szereztem meg a sportoktatói bizonyítványomat jeles érdemjeggyel. A sport egész életemben meghatározó volt. A fitness szakmát már régóta elsajátítottam. Az iskola pedig fontos volt számomra, hogy a lehető legjobb taníttatást adhassam majd tovább és minél jobban megismerjem az ágazatot. Szeretem a precíz pontos munkavégzést és motiváló személynek tartom magam.

Célom hogy az emberekkel megszerettessem a sportot és a helyes táplálkozást. A fizikai és mentális egészség érdekében. Továbbá szeretném megmutatni, hogy el lehet érni naturális keretek között viszonylag megfelelő táplálkozás mellett egy kíváló athletikus dinamikus rugalmas fizikumot amit sokkal könnyebben fent tarthatunk életünk folyamán mint egy nem naturális formát.

Végzettségek:

  • PTE-FEEK Sportkommunikátor ,
  • Weider Fitness Professional Trainer-Fitness instruktor.

Tel.: +36-30-342-1972


Molnár Nikolett


Mottója: „Nem kell látnod az egész utat a célig, csak tedd meg az első lépést és higgy magadban!”

Niki a Semmelweis Egyetem - Testnevelési és Sporttudományi karán végzett 2013-ban, mint Rekreátor (TF).

Ezen felül a Fitness Akadémia Aerobic edző, majd a Személyi edző Okj-s képzéseit is elvégezte.

2015- óta BSI Futó nagykövet.

Fontosnak tartja a folyamatos önképzést és szakmai fejlődést, ezért rendszeresen részt vesz szakmai rendezvényeken.

Mivel a sport egészen kislány korától kezdve végig kísérte az életét, nem volt kérdés, hogy mivel szeretne foglalkozni. Szerencsés, hogy a hivatása egyben a hobbija is.

Nikinek rengeteget adott a sport és ezt szeretné továbbadni nektek is. Sport közben levezette a felesleges energiáit, feltöltődött, rendszerességet vitt az életébe, megtanította a fair playre, jó közérzetet teremt, folyamatos kihívást, célokat és sikerélményt adott neki. Célja, hogy a vendégei jól érezzék magukat az edzések során, az életük részévé váljon a mozgás. Kellemesen felfrissülve, kikapcsolódásként, élményként, de tudatosan éljék át a mozgás örömét.

6 éves korában kezdett el szertornázni. Ezt a sportot 11 éves koráig űzte. Sok sportot kipróbált, többek között különböző tánc stílusokat, mint pl. a balettot, néptáncot, latin táncokat, modern és jazz táncot, továbbá lovagolt és jógázott is. 12 éves korában rátalált az atlétikára, amit versenyszerűen űzött az Ikarus BSE atlétika szakosztályon. Kiegészítő sportként pedig úszott. 12 évesen úszta át először a Balatont. Azóta minden évben rendszeresen átússza és saját rekordja megdöntésére törekszik. Fontosnak tartja, hogy mindenki saját magához mérten haladjon a célja felé. Ebben lesz a segítségetekre. Forduljatok hozzá bizalommal. Személyre szabott edzéstervet és étrendet készít nektek.

Több elismert teremben dolgozott többek között a Baross Női Fitnessben, a Színes Fitnessben, Color Fitnessben, Terem nyitása óta a Tempelfit2 edzője.

Tel.: +36-70-381-0780


Borsik Péter


„A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes” (Szókratész)

Már kiskoromban is izgága és nyughatatlan voltam, ez később főként különböző küzdősportokban teljesedett ki, de nagyon vékony és szálkás testalkatom volt, ami idővel nagyon zavart.

16 évvel ezelőtt ismerkedtem meg az edző termi edzéssel, és ez a szerelem azóta is töretlen és kiolthatatlan, így nem meglepő, hogy az edzői szakmát választottam hivatásul.

Ez idő alatt megtapasztaltam mind a saját testsúlyos, mind az edző termi súlyzós edzést és pár évig belekóstoltam az erőemelés rejtelmeibe is, ami nagyon sokat lendített az edzéseimen.

Ezeket a tapasztalatokat egyesítem a munkám során is, ami kiterjed az erőfejlesztés, az izom építés és a robbanékonyság fokozására is.

Amennyiben elakadtál az edzésben, vagy csak most szeretnél belekezdeni de nem tudod hogyan, izomépítés a célod, erősödni, vagy csak formásodni szeretnél, nemtől és kortól függetlenül várlak szeretettel.

Biztosíthatlak, hogy egy jóhangulatú, kemény, de annál hatékonyabb edzésben lesz részed és azon leszek, hogy átadjam azt a sok tapasztaltot és tudást, amit ez idő alatt megszereztem.

Keress bátran, kezdjünk neki valami újnak együtt!

Tel./Viber: +36-30-367-5737