A megfelelő minőségű és mennyiségű testmozgás fokozza az izomerőt és az állóképességet, jó hatással van a csontok egészségére és a szervezet anyagcseréjére, emellett segíti az ideális súly elérését és megtartását. Ismerd meg edzőtermünket és kezdd el nálunk a sportolást!

edzőtermünkről

Edzőtermünk 2013-ban nyílt meg és azóta is szinte megállás nélkül várja vendégeit a hét minden napján, még ünnepnapokon is.
A terem gépparkja kb 500 m2 és ezen kívül szauna és szolárium is található az emeleten,
mint egy plusz szolgáltatás. A géppark funkcionálisan van kialakítva, mivel egy-egy
izomcsoportra specializálódott gépek egy helyen találhatóak. A nagy gépeken kívül
számos kiegészítő eszköz is megtalálható, például lábsúlyok, gumikötelek, bokapántok,
nyakvédő szivacsok és övek. A vendégeknek lehetőségük van törölközőt is bérelni letét ellenében. Az edzések előtt vagy után vendégeink számos táplálékkiegészítő és innivaló közül választhatnak, amit a recepción tudnak megvásárolni és a pihenő sarokban ezeket el is tudják fogyasztani. A terem megnyitása óta több mint 20.000 vendég regisztrált be és ez a szám egyre csak növekszik. A Tempelfit 2 kapcsolatban áll személyi edzőkkel is, így akik ezt a szolgáltatást szeretnék igénybe venni, edző segítségével is van lehetőségük sportolni.

„Edzőtermünk elsősorban azoknak kedvez, akik szeretnének olyan közösségbe tartozni, ahol családias, barátságos légkörben edzhetnek!”

Nálunk nem kell attól tartani, hogy kinéznek valakit, mert először jár edzőteremben és esetleg nem úgy használja a gépeket, mint azok akik már évek óta járnak.

Szolgáltatások

Szauna

Szolárium

Ingyenes törölköző

Személyi edzés

hu_HUHungarian