Edzőink

A személyi edzés áráról az adott személyi edzőnél tudsz érdeklődni, elérhetőségei egyikén! Az óra lemondása 24 órával az időpont előtt lehetséges!

Tóth Szilvia

Veled! Érted! 
Minden siker szép, de együtt elérni a legszebb. Célom, hogy mindenkit segítsek ezen az úton.
Már egészen kicsi korom óta mindennapjaim meghatározó mozgatórugója a sport. Először jazz balettoztam, ezt követően 9 évig versenyszerűen kézilabdáztam. Azonban mára a fitness lett a legfontosabb dolog az életemben, ez az amivel igazán szeretnék foglalkozni. 

 

Ha szeretnél változtatni életmódodon, testfelépítéseden mindenképp tűzz ki rövid illetve hosszútávú célokat magad elé. 
Ilyen célok lehetnek például: 
                    – test-és alakformálás 
                    – testsúlycsökkentés 
                    – izomtömeg növelés 
                    – állóképesség javítása
                    – stresszoldás és a jó közérzet megteremtése és megtartása 

 

Ezen célok eléréséhez keress bátran!
Segítek, hogy minel hamarabb elérd őket! 
Fordulj hozzám bizalommal, ha szeretnéd, hogy a társad legyek ezen az úton. Amit ígérhetek: büszkeség, önbizalom, kitartás, alázat, erő, eredményes változás, magabiztosság.

Telefonszám: +36 30 812 6319

Email cím: tooth.silvia@gmail.com

Telefonszám: +36 30 108 4443

Email cím: krisztian.kaloczi@gmail.com

Kálóczi Krisztián

7 éves korom óta sportolok. Futballal kezdtem 5 évet a pécsi PMFC utánpótlás csapatában majd 12 éves koromban váltottam kézilabdára. A pécsi Nb1/b-s kézilabda klub csapatában nevelkedtem. 16 évesen már a felnőtt csapat edzéseire is kötelezően jártam. Az akkori csapatommal Nb1/b ifi magyar bajnokok lettünk a 2004-2005-ös szezonban.
17 évesen kezdtem el a kézilabda mellett a fitness ágazattal, azon belül is a testépítéssel foglalkozni.

18 éves koromban sajnos egy nyílt alkatörés következtében abbahagyni kényszerültem az élsportot. A sérülés felépülését követően ami 3 évet ölelt fel ismét neki álltam kézilabdázni, de már csak amatőr szinten. A játék szeretete és a megfelelő erőnlét miatt a mai napig kézilabdázom.

A Fitness vette át fő sporttevékenységemet. 2 Fitparádé Men’s Phisique versenyen indultam eddig. A jövőben még tervezek versenyzést és mindenféleképpen a LIFE TIME NATURAL vonalat tehát a tiszta szteroid mentes felkészülést követem. A Weider Fitness Professional Trainer-nél szereztem meg a sportoktatói bizonyítványomat jeles érdemjeggyel. A sport egész életemben meghatározó volt. A fitness szakmát már régóta elsajátítottam. Az iskola pedig fontos volt számomra, hogy a lehető legjobb taníttatást adhassam majd tovább és minél jobban megismerjem az ágazatot. Szeretem a precíz pontos munkavégzést és motiváló személynek tartom magam.

Célom hogy az emberekkel megszerettessem a sportot és a helyes táplálkozást. A fizikai és mentális egészség érdekében. Továbbá szeretném megmutatni, hogy el lehet érni naturális keretek között viszonylag megfelelő táplálkozás mellett egy kíváló athletikus dinamikus rugalmas fizikumot amit sokkal könnyebben fent tarthatunk életünk folyamán mint egy nem naturális formát.

Végzettségek:
PTE-FEEK Sportkommunikátor ,
Weider Fitness Professional Trainer-Fitness instruktor

Telefonszám: +36 70 381 0780

Email cím: nikolettmolnar.trainer@gmail.com

Molnár Nikolett (English speaker trainer)

Végzettségeim:
Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudományi kar (TF.)  Rekreációszervezés és egészségfejlesztés 
Fitness Akadémia: Aerobik edző
Fitness Akadémia: Személyi edző
Fitness Akadémia: Erőnléti edző
Preventív teljesítményfokozás a személyi edzésben.
      
Mottóm: „Nem kell látnod az egész utat a célig, csak tedd meg az első lépést és higgy magadban!”
 A Semmelweis Egyetem – Testnevelési és Sporttudományi karán végeztem 2013-ban, Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon.
Fontosnak tartom a folyamatos önképzést és szakmai fejlődést, ezért rendszeresen részt veszek szakmai rendezvényeken. 
Mivel a sport egészen kislány koromtól kezdve végig kísérte az életemet, nem is volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Számomra edzőnek lenni nem munka, hanem szenvedély, hivatás. Örömmel tölt el a közös munka, az, amikor elérjük együtt a célodat!
Nekem rengeteget ad a sport és ezt a szemléletet szeretném továbbadni nektek is. Az, hogy rendszerességet visz az életembe, feltölt energiával, sokkal jobb a közérzetem, le tudom benne vezetni a felesleges energiáimat, folyamatos kihívást, célokat és sikerélményt ad, megtanít a fair playre, a kitartásra, türelemre.
Célom, hogy te jól érezd magad az edzések során, az életed részévé váljon a mozgás. Tudatos, jól felépített edzésben és egészséges életvitel kialakításában mutatok irányt. Átsegítelek a holtpontokon, támogatlak lelkileg, és ott leszek külső motivációnak.
Rendszeresen részt veszek sporteseményeken, többször lefutottam a félmaratont, már 15x átúsztam a Balatont, sikeresen teljesítettem a Spartan Race-t. Mindig a saját rekordom megdöntésére törekszem. Fontosnak tartom, hogy mindenki saját magához mérten haladjon a célja felé. Ebben leszek a segítségetekre, forduljatok hozzám bizalommal!

Telefonszám: +36 30534 4440

Email cím: thricsi@gmail.com

Tóth Richárd

Ha nincs időd az egészségre, lesz időd a betegségre. Akadályok mindig lesznek, de nemazért vannak, hogy akadályozzanak, hanem hogy útjelző táblaként tereljenek a vágyottcél felé.

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy a testmozgás és az egészséges táplálkozás az életünk egyik legfontosabb része. Célom a gyakorlatok helyes végrehajtásának megtanítása, hogy biztonságosan és hatékonyan fejlődj, erősebb és egészségesebb légy miközben inspirállak
és motivállak arra, hogy átlépd a határaidat és elérj minden olyan célt, amelyet kitűztél
magad elé.

Amiben a segítségedre lehetek:
– Céljaidnak megfelelő edzésprogram összeállítása
–  Gyakorlatok helyes kivitelezésének elsajátítása
–  Egészséges életmód kialakítása
– Fogyás
– Izomtömeg növelés

Legyen szó egyéni edzésekről vagy akár online tanácsadásról, elkötelezett vagyok az iránt, hogy segítsek neked elérni a legjobb formádat és az egészséged fenntartását.
Csatlakozz hozzám az úton, és fedezd fel, hogy milyen csodálatos dolgokra vagy képes, amikor hajlandó vagy hinni és keményen dolgozni a céljaidért.

hu_HUHungarian